Villa Hovind

Nybygg i område regulert av småhusplanen i Oslo som forholder seg til eksisterende eneboligstruktur ved å ligge parallelt med omkringliggende bebyggelse og som er moderat nedsenket i terrenget for å gi bedre sol og utsiktsforhold til naboer.

Bygget er utført som et rektangulært volum i tre etasjer med saltak og takterrasser mot nordvest. Boligen har et enkelt formspråk med store vindusflater og panelt ytterkledning i brent og oljet utførelse. Volum og høyder samsvarer med omkringliggende bebyggelse.

Huset er skreddersydd til familiens behov med lyse og romslige arealer som tar vare på den spektakulære utsikten mot byen.

Bruttoareal 286 m2.

Tomteareal 674 m2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s